PARAS TAPA OPPIA ON TEHDÄ ITSE

Osallistumalla erilaisiin projekteihin haastan ja kehitän itseäni. Tällä sivulla voit tutustua muutamaan eri kuvitushaasteeseen, joita olen tehnyt.

#THE100DAYPROJECT

The 100 day project on Elle Lunan ja Lindsay Jean Thomsonin kehittämä haaste, jossa kannustetaan tekemään jotain sadan päivän ajan.
Yhteisöllisyys näyttelee haasteessa isoa osaa, ja osallistujia kehoitetaankin jakamaan kuvia projektistaan Instagramissa.
Haasteeseen voi osallistua kuka vain ja aihe on täysin vapaavalintainen. 2019 haasteena teen sata randomia ajatusta.
2018 minun sadan päivän haaste oli kääntää sata suomalaista sanontaa englanniksi ja kuvittaa ne, projektini nimi oli Finnish sayings literally.INKTOBER

Inktober on kuvittaja Jake Parkerin aloittama kuvitushaaste, joka toteutetaan lokakuun aikana. Haasteen alkuperäinen tarkoitus oli tehdä 31 kuvaa käyttäen mustetta ja samalla kehittää omaa musteenkäyttötekniikkaa, mutta nykyään kuvia tehdään paljon myös sähköisesti sekä esimerkiksi vesiväreillä. Inktoberista julkaistaan joka vuosi uusi kuvalista helpottamaan osallistujien työtä, mutta moni tekee haasteen käyttäen joko omaa tai jonkun muun listaa. Itse tein haasteen kuvittamalla ajatuksia naisyrittäjyydestä. Kysyin Facebookissa minulle vierailta naisyrittäjiltä, mitä he ajattelevat omasta yrittäjyydestään, ja tein kuvat vastausten perusteella.#AOPAINTINGPARTY

Archer & Olive Painting Party on saman nimisen yrityksen perustajan Bonnie Kuhlin kehittämä maalaushaaste, joka toteutettiin kesäkuussa 2018. Haasteen tarkoitus oli tutustua valmista aihelistaa seuraamalla gouache-väreillä maalaamiseen. Archer & Oliver on erikoistunut plannereihin ja ylipäänsä kaikkeen paperitavaraan, ja Bonnien tuotteiden suosio piileekin hänen hauskoissa ja herkissä, usein luontoaiheisissa, kuvituksissa.


Lisätietoja Archer & Olivesta löydät täältä.
Psst.. Archer & Oliven sivuilta löydät myös joka kuukausi ilmaiseksi tulostettavan kauniin kalenterisivun.